Cégünk az általános követelményeket szem előtt tartva, a géppark felépítésénél is fontosnak látta olyan gépek alkalmazását, amelyek mind ergonómiailag, mind szakmailag a legoptimálisabb megoldást adták.

Így vállalkozásunk a KARCHER, TENNANT és a NILFISK által kínált gépcsaládokra esett.

Mindhárom típus megbízható, kiváló paraméterekkel rendelkező gépeket biztosít vásárlói számára, melyeket következetes karbantartói és szervíz hátérrel bocsát rendelkezésre.

A napi és időszaki nagytakarításoknál, alaptisztításoknál használt víz és porszívók, illetve súrológépeink e három Cég termékcsaládjából kerülnek ki, nagyfokú üzembiztonságot és teljesítményt eredményezve.

Ezenfelül évenkénti érintésvédelmi ellenőrzéseket tartunk, megelőzendő az esetleges üzemi baleseteket, illetve a speciális területeken a szikrázásból eredő tűz keletkezését.

A Megbízó igényeihez mérten hagyományos, motoros kefés, illetve szállodáknál szupercsendes porszívókat alkalmazunk. A takarítási folyamatok meghatározó tényezője az alkalmazott vegyszerek mellett a megfelelő eszközök alkalmazása. Ezek használatával jelentős munkaerőt lehet megtakarítani, ezáltal csökkentve a megjelölt vállalási árakat, miközben a takarítás minőségét javítani tudjuk.

A felmosófák ideje lejárt!

Felmosó kocsi Felmosó kocsi

Munkánk során a legmodernebb, több funkciós szervíz kocsikat, felmosó kocsikat és mopokat alkalmazzuk, karöltve a legújabb fejlesztésű mikroszálas rendszerek használatával. A microszálas törlőket használva kiküszöbölhetjük az asztalok, berendezési tárgyak, parketták, felesleges összevizezését, hiszen e rendszerek a felületi por 95 %-át képesek megkötni, e száraztechnológiás rendszerben.

A felmosó kocsik nagy előnye, hogy bennük szétválasztható a szennyezett és a tisztítószeres tiszta víz. Ezeket használva a takarítószemélyzet nem keni vissza a szennyeződéseket a már megtisztított felületre.

A többfunkciós szervíz kocsik használatát főleg ott alkalmazzuk, ahol a takarítóknak munkájuk során nagy területet kell bejárniuk. E kocsik használatával minden szükséges felszerelést magukkal tudnak vinni, csökkentve a tisztítószer raktár és a munkaterületek közötti felesleges sétálgatást, növelve a munkavégzés hatásfokát.

A fent említett eszközöket a VERMOP és a FILMOP eszközforgalmazó cég palettájáról választjuk, figyelembe véve a takarítandó területek sajátosságait.