Minden épület építésénél, felújításánál jelentős költségtényező a járófelületek cseréje, pótlása. Az általunk alkalmazott és javasolt eljárás megnöveli a különböző burkolatok élettartamát, illetve helyettesítheti bizonyos felületek cseréjének szükségességét.

Padlózat Padlózat

E speciális bevonatoló eljárást olyan helyeken is el tudjuk végezni, ahol a fő szempont a padló vezetőképességének megőrzése ( számítógéptermek, orvosi műtők ).

Padlózat Padlózat

Az alaptisztítószerrel megtisztított padlófelületre az eljárás során egy többrétegű, kopásálló, állagvédő filmréteg kerül. E bevonat jelentősen megnöveli a padlózat élettartamát, egyben megakadályozza a felületek pórisaiban a szennyeződés lerakódását (pl.: gumicsíkok) ezáltal csökkenthető a takarítási költség is. A bevonatolt felület, csillogó fényes látványt nyújt, garantáltan csúszásmentes, megőrzi a járásbiztonságot. E sokoldalúságot egyetlen más eljárás sem biztosítja. Kérésére cégünk a helyszínen bemutatja e technológia hatékonyságát és eredményét.

Ezzel az eljárással a burkolatok széles skáláját tudjuk felújítani, mint például: PVC, linóleum, gumi, deszkapadló, járólapok (gránit, márvány) kőkrisztalizáció.