Manapság az irodákban túlnyomórészt szalagfüggönnyel oldják meg a helyiség árnyékolását. Ezek folyamatos tisztítását megoldani nem egyszerű feladat. Pedig a szalagfüggöny felületén rakódik le az ablakban beáramló por 64% -a. Az allergiát okozó növényi pollenek kitűnően megülnek a szövetvázban, és a virágzást követően még hosszú ideig belibegnek az adott helyiség légterébe a szellőztetések alkalmával, így hosszú távon is felmerülhetnek egyes embereknél az allergiás tünetek. Szintén megtalálhatjuk a hosszú időn át nem tisztított felületekben a különböző poratkákat, amelyek a beáramló levegőben lévő baktériumokkal táplálkoznak, a mosatlan területeken megerősödnek, és a különböző betegségekkel, allergiás tüneteket okozhatnak.

Szalagfüggöny Szalagfüggöny

A tisztítást sokan, sokféleképpen csinálták és csinálják. Van aki leszereli és megpróbálja házilag kimosni, vagy külsős céget bíznak meg a tisztítással, akik szintén leszerelik, géppel vagy ultrahanggal tisztítják, majd napok múlva újra jönnek és felszerelik. Ezen módszerek hátránya, hogy amíg a függönyöket tisztítják (akár több napig is), nincs árnyékolása a helyiségnek, ráadásul a szét és összeszerelésnél a különböző kapcsolódó pontok könnyen sérülhetnek (ezek általában műanyagok), amelyek pótlása jobb esetben is újabb napokat vehet igénybe. Ezen idő alatt a szalagfüggönyt egyáltalán nem, vagy csak korlátozva lehet használni.

A Cégünk által használt tisztítási módszerrel a szalagfüggönyt a helyén, a kapcsolódások megbontása nélkül tudjuk tisztítani egy speciális gép és eljárás segítségével. A tisztítási folyamat teljesen zárt rendszerű, a felhasznált vegyszeres és öblítővíz nem jut ki a gépen kívülre. Nem kell kipakolni a helyiséget, elhordani az iratokat, szétszedni a számítógépeket, vagy újra festeni az irodákat.

Felmérések szerint a folyamat elvégzése olcsóbb mint a leszereléssel végzett tisztítás, hiszen itt nincs le- és felszerelési idő és kétszeri szállítási költség sem. Amennyiben ezen szolgáltatásunk iránt érdeklődik, kérjük vegye fel a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén az ágazat vezetőjével, aki a helyszíni felmérés alapján írásbeli árajánlatot készít, illetve ismerteti a technológia lényegét.

A vállalási ár Ft/m2 + kiszállási díj alapján kerül megállapításra.